Workshop coaching voor inkoopprofessionals

Op 21 juni ben ik uitgenodigd door NEVI-CPD om een workshop te geven over coaching. Hieronder de tekst van de uitnodiging.


Neem de regie over het potentieel van individuen en teams. Waar ben jij (niet) goed in en waar krijg jij (geen) energie van? Wat vind jij als persoon lastig en/of frustrerend in jouw werkrol richting anderen en de organisatie als geheel? Hoe staat het met de samenwerking en effectiviteit van jouw team?  Hoe kan jij jezelf, anderen en jouw team (helpen) ontwikkelen? Wat kan individuele en team coaching hierin betekenen? In deze workshop gaat Edwin Martherus in op deze vragen en meer. Er worden praktische coachsmodellen aangereikt en waar jullie zelf mee aan de slag gaan.  De resultaten hiervan worden geannalyseerd en nagestuurd. Na de workshop ben je (meer) bewust van het ontwikkelen van jezelf, collega’s en jouw team. Ook krijg je meer inzicht hoe hier meer de regie over genomen kan worden. Ter voorbereiding van de workshop wordt gevraagd om alvast na te denken over bovenstaande vragen. 

https://nevi.nl/evenement/exclusief-cpd-workshops-voor-en-door-cpd-leden

Deel op linkedin